EML

Chris Piatek lijsttrekker verkiezingen 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering van Eijsden Margraten Lokaal op donderdag 3 juni jl. is Chris Piatek unaniem verkozen tot lijsttrekker van EML voor de verkiezingen van 2022. Bij de vorige verkiezingen in 2018 was Piatek ook al lijsttrekker en wist toen met maar liefst 1006 de meeste voorkeurstemmen te behalen van alle kandidaten van alle partijen. Uiteindelijk werd EML de tweede grootste partij met 7 zetels in de gemeenteraad.

Chris Piatek, is als wethouder van de gemeente Eijsden-Margraten verantwoordelijk voor de portefeuille Sociaal Domein, Sport & Bewegen, Gezondheid en Onderwijs. Piatek: “als wethouder met de mens-portefeuille heb ik voor grote uitdagingen gestaan, en nog steeds, maar ik heb me altijd ingezet voor een deugdelijk sociaal beleid binnen onze gemeente, dat zou ik graag willen voortzetten”.

EML is inmiddels gestart met de voorbereidingen van de verkiezingen voor maart 2022. Eijsden Margraten Lokaal is de enige échte onafhankelijke lokale politieke partij, die de belangen van de burgers in alle kernen van de gemeente Eijsden-Margraten vooropstelt. Door goede samenwerking en in te spelen op veranderende ontwikkelingen in de samenleving moet Eijsden-Margraten, met lokale verschillen in identiteit en beleving binnen de dorpskernen, een aantrekkelijke groene woongemeente in Zuid-Limburg blijven.

Meedenken, meedoen en meebeslissen? Sluit je aan bij onze onafhankelijke lokale partij!

Wethouder Chris Piatek