Geen categorie

Christel Pachen

By 22/02/2018 No Comments

Mijn naam is  Christel Pachen, 39 jaar jong. Ik ben geboren in Eijsden. Hier heb ik gedurende mijn hele jeugd gewoond. Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid heb ik een tijdelijk in Maastricht gewoond. Sedert 10 jaar ben ik weer terug en woonachtig in onze mooie gemeente. Eerst in Cadier en Keer, en nu heeft de liefde mij naar het prachtige Welsden gebracht, waar mijn vriend en ik letterlijk bouwen aan een mooie toekomst samen.

In Welsden kom ik na een drukke werkdag als consulent Sociale Zaken Maastricht Heuvelland echt tot rust. De bewoners van Welsden en de prachtige omgeving zijn in mijn hart gesloten en voel mij hier heel welkom en thuis. Doordat ik als consulente sociale zaken werkzaam ben, ervaar ik een drang om iets te betekenen voor de mensen in onze samenleving die het iets minder hebben. Want er is naast rijkdom, ook veel (stille) armoede in onze omgeving. Ik wil mensen weer laten voelen dat ze meedoen in onze samenleving en dat ze gehoord en gezien worden. Hierdoor worden ook deze mensen gemotiveerd en komen in beweging met het juiste steuntje in de rug. Ik vind het belangrijk om mij voortdurend te ontwikkelen. Zo ben ik vrijwel continu bezig met opleidingen die ik als bagage kan meenemen richting de toekomst.

Daarnaast geef ik op woensdagavond trainingen aan ouders van “moeilijk opvoedbare” pubers, Voor deze mensen is de stap naar jeugdzorg net een stap te ver. Door deze trainingen zie ik dat het zelfvertrouwen van de ouders groeit.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van de kleine dingen, zoals gezellig eten met mijn familie, vrienden en collega’s, of een mooie wandeling. Mijn passie is salsadansen, schilderen en koken.