Geen categorie

Esther Steijns

By 05/03/2018 No Comments

Mijn naam is Esther Steijns (31 jaar), woonachtig in Eijsden.

Begin 2017 ben ik lid geworden van Partij Groot Eijsden-Margraten omdat de standpunten van deze lokale partij mij erg aanspraken. Vanaf het begin heb ik deelgenomen aan het politiek beraad van onze partij. Ook over de samenvoeging van PGE-M en SVM tot Eijsden Margraten Lokaal heb ik mee mogen beslissen. Ik vind het heel goed dat wij als lokale partijen samen optrekken in onze gemeente. Gezamenlijk zijn we sterker en krijgen we meer voor gedaan voor onze inwoners.

Bij EML werk ik met veel plezier mee aan de opzet en uitvoering van onze campagne. Ook werk ik aan onze nieuwe website. Van 2010 tot en met 2016 had ik mijn eigen kappersbedrijf: “Esther, Coiffeur aon de deur”. Hier ben ik helaas mee moeten stoppen vanwege polsklachten. Op dit moment werk ik met veel plezier bij Camps constructie in Mesch als administratief medewerker. Sinds 2012 collecteer ik voor het Koningin Wilhelmina Fonds (kankerfonds). En in 2016 ben ik wijkhoofd geworden van de dorpen Eijsden, Mesch en Oost-Maarland.

In de toekomst wil ik graag een actieve rol blijven spelen in Eijsden Margraten Lokaal onder andere als commissielid. Mijn voorkeur gaat uit naar de sector zorg en welzijn. Daarnaast kan ik mijn steentje bijdragen in de organisatie van de partij en zo de lokale politiek steunen.