Geen categorie

Leo Baars

By 06/03/2018 No Comments

Mijn naam is Leo Baars, ik ben 65 jaar en woon in Oost-Maarland.

Sinds november 2016 ben ik met prepensioen en ik hoop op 30 mei van dit jaar echt met pensioen te zijn. Na ca. 25 jaar werkzaam geweest te zijn aan de Universiteit Maastricht heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en heb ik de laatste jaren van mijn werkzame leven les gegeven in het speciaal onderwijs.
In de periode aan de universiteit Maastricht ben ik 20 jaar actief geweest in de universitaire politiek en ben ik twee jaar lid geweest van het bestuur van de Medische Faculteit.

Sinds 1998 ben ik 12 jaar actief geweest in de gemeente politiek van de gemeente Eijsden waarvan de laatste 8 jaar als raadslid van die Gemeente. Met de komst van de fusie van de gemeenten Eijsden en Margraten heb ik mijn politieke activiteiten gestopt. Nu wil ik die draad weer oppakken.

Verder ben ik actief geweest binnen de gemeenschap Oost-Maarland. Ik heb mij jaren lang ingezet als voorzitter van het schoolbestuur van basisschool St Jozef, voor het jeugdvoetbal, de jeugdcarnaval. Verder was ik lid van de parochieraad.