Geen categorie

Marjo Deliège – Steijns

By 03/03/2018 No Comments

Mijn naam is Marjo Deliège – Steijns. Ik ben 52 jaar geleden geboren in de President Kennedystraat in Margraten. Veel mensen uit Margraten zullen me kennen als Marjo Steijns. Ik ben getrouwd met Jan Deliège en samen wonen we in de Schinkepoort te Margraten. Samen hebben we drie dochters en sinds 2016 zijn we grootouders van een prachtige kleinzoon.

In het verleden heb ik in de zorgsector gewerkt, hoofdzakelijk met ouderen. Sinds 1999 werk ik mee in het schildersbedrijf van mijn man. Naast de drukte van het bedrijf en het gezin interesseer ik me voor de politiek. Omdat de politiek veelal wordt bedreven door mannen ben ik stellig van mening: ‘ Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten’. Namens de partij Samenwerkingsverband Margraten (SVM) zit ik in de commissie Zorg en Welzijn.

Verder houd ik van wandelen, kunst en cultuur en de mooie tradities die elk dorp heeft. Zelf doe ik daar ook regelmatig aan mee. Hierdoor voel ik me verbonden met het dorp. Ik kom in contact met andere inwoners en weet wat er speelt. De laatste maanden heb ik me binnen een enthousiaste werkgroep bezig gehouden met de Campagne van EML.

Zoals bekend heeft er een geslaagde fusie plaatsgevonden tussen SVM en PGE-M met als resultaat de nieuwe partij Eijsden- Margraten Lokaal (EML). Ik hoop dat alle kiezers gaan stemmen en dat we samen sterk kunnen zijn in de lokale politiek.
Marjo Deliège- Steijns
Lijst 2 nummer 12