Nieuws

Nieuw en jong EML talent stelt zich voor!

Afgelopen dinsdag 28 september zijn wederom twee nieuwe burgerleden voor EML benoemd. Tijdens deze raadsvergadering heeft de Raad unaniem ingestemd met het toetreden van Chayenne Eerlingen (Gronsveld) en Sander Vaessens (Mheer) als burgerlid van de gemeente Eijsden-Margraten. Eerder deze zomer werden Roy Meertens en Erik Bongaerts al benoemd.

Chayenne Eerlingen
Woonachtig in Groéselt, samen met mijn partner Roger Gorissen en onze twee prachtige kinderen Veerle en Tuur. Ik ben werkzaam bij de afdeling financiën van de gemeente Stein en sinds kort enthousiast nieuw lid van EML. In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn gezin vaak te vinden als bestuurder en actieve vrijwilliger bij SCG in Gronsveld. Samen met de andere leden van EML wil ik ervoor zorgen dat de burger zijn belangen in alle kernen van onze gemeente voorop staat. Samen zorgen voor een nieuw en fris beleid waarbij we blijven luisteren naar hen die we vertegenwoordigen.

Sander Vaessens
Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Mheer. Ik typeer mezelf als een proactieve, creatieve en enthousiast persoon. Ik ben werkzaam als Civieltechnisch adviseur en ben zodoende dagelijks bezig met de gebouwde omgeving en de openbare ruimte. Deze kennis hoop ik te gebruiken om de verdere groei en verbetering van onze gemeente mede te kunnen bewerkstelligen. Net als EML sta ik voor lokale betrokkenheid en het lokaal gericht werken met inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen. Samen de schouders er onder zetten. Ook vind ik het erg belangrijk dat de jongeren binnen onze gemeente een duidelijke stem krijgen. Het is tijd voor vernieuwing en een frisse blik op onze gemeentepolitiek.