Geen categorie

Stemwijzer petitie ‘Zo geen Trambaanfietsroute door het Heuvelland’.

By 19/03/2018 No Comments

Beste ondertekenaars van de petitie ‘Zo geen Trambaanfietsroute door het Heuvelland’, 

Hieronder kunt u de stemwijzer vinden voor de gemeente Eijsden-Margraten. Zoals u in de conclusie ziet zijn de partijen EML en GroenLinks het meest kritisch over de route. Als u het niet eens bent met de plannen van de Trambaanfietsroute zoals deze er op dit moment uitzien, raden we u af om op de CDA te stemmen en ook de PvdA is dan niet een goede keuze. In de andere gemeenten (Gulpen, Vaals) liggen de verhoudingen weer iets anders, maar in beide gemeenten is GroenLinks in elk geval kritisch over de route.

Heeft u verder nog vragen of wenst u nog meer informatie, dan verwijzen we u graag door naar onze website www.trambaanfietsroute.eu. Daar kunt u bovendien onder het kopje contact een bericht sturen naar iemand van de bewonersgroep uit uw gemeente. Hij of zij kan u verder helpen. Ook kunt u via deze petitie een bericht sturen.

We hopen dat u allen gaat stemmen op 21 maart. Elke stem telt en het kan een groot verschil gaan maken in de besluitvorming over de Trambaanfietsroute in de daaropvolgende maanden!